Lite om oss banner

Lite bakgrund …

Har du provat gelnaglar? Om så är fallet, då vet du förmodligen fördelar och nackdelar med dem!

Fördelar: Bra, glänsande yta! Håller i flera veckor utan avskalning. Är helt enkelt trevligare än vanliga nagellack.

Nackdelar: Priset! I en nagelsalong kan det lätt kosta 400 kronor eller mer. Det tar mycket lång tid att applicera en perfekt gellack – och det är komplicerat! Processen kräver många olika steg med olika produkter och färg (baslack,topplack, borttagning, etc.). Oftast måste gelnaglar göras av en professionell nagelteknolog på en salong med rätt utrustning (vilket innebär att du måste boka i förväg, ta dig till en salong och vänta på att bli färdig)

Vår vision:

Det är just därför vi har utvecklat Mini Le Macaron! Vi älskar vacker finish och lång hållbarhet! Och vi tror att flickor och kvinnor överallt ska ha möjligheten att njuta av de perfekta gelnaglarna som kan göras snabbt och enkelt hemma eller på resan, utan att betala stora summor och inte behöva slösa tid att gå till en salong.

Vi har skapat ett kit som innehåller allt du behöver för att själv göra en perfekt gelmanikyr, oavsett om du är hemma eller på kontoret, semester, resor … Le Mini Macaron är med dig var du än är och ger dig glänsande gel som håller, till ett pris som alla kan överkomma.

Vi tycker att gelmanikyr ska vara roligt och enkelt då vi vet att du är upptagen och alltid på språng. Dina naglar bör vara det sista du bör oroa dig över!

Prova!

Kolla in våra kit och gellack och berätta vad du tycker! Skicka oss ett mail eller ring oss. Även på Facebook eller Instagram kan du höra av dig för att prata med oss. Använd också hashtagen #forgirlsonthego – Vi vill gärna se dig och din LMM manikyr!