Lite om oss banner

Lite bakgrund …

Gellacknaglar för alla.

Har du provat gelnaglar? Om så är fallet, då vet du förmodligen fördelar och nackdelar med att måla gellack.

Fördelar: Bra, glänsande yta. Håller i flera veckor utan skalas av. Är helt enkelt trevligare än vanliga nagellack.

Nackdelar: Priset. I en nagelsalong kostar det 400 kronor eller mer. Det tar lång tid att applicera ett perfekt gellack – och det är komplicerat. Processen kräver många olika steg med olika produkter och färg (baslack,topplack, borttagning, etc.). Oftast måste gelnaglar göras av en professionell nagelteknolog på en salong med rätt utrustning, vilket innebär att du måste boka i förväg, ta dig till en salong och vänta på att bli färdig.

Le Mini Macarons vision:

Vi tog fram Le mini Macaron just därför för att ge alla flickor/tjejer/kvinnor chansen att ha gellack naglar med vacker finish och lång hållbarhet  Våra produkter är anpassade både för hemmabruk och professionella nagelteknologer på salonger. Med den lilla Mini Macaron LED-lampan som är mer för hemmabruk, kan du enkelt fixa dina naglar både hemma vid köksbordet och på hotellrummet. Därav hashtaggen #ForGirlsOnTheGo

Le Mini Macaron har skapat ett kit som innehåller allt du behöver för att själv göra en perfekt gelmanikyr, oavsett om du är hemma eller på kontoret, semester, resor. Le Mini Macaron är med dig var du än är och ger dig glänsande gel som håller, till ett pris som passar alla.

Vi tycker att gelmanikyr ska vara roligt och enkelt då vi vet att du är upptagen och alltid på språng. Dina naglar bör vara det sista du bör oroa dig över!

Prova!

Kolla in våra kit och gellack och berätta vad du tycker! Skicka oss ett mail eller ring oss. Även på Facebook eller Instagram kan du höra av dig för att prata med oss. Använd också hashtagen #forgirlsonthego – Vi vill gärna se dig och din LMM manikyr